Ring for gratis tilbud allerede idag!              +45 26 71 04 10

Om Tømrerfirmaet Baunegaard Aps

Et samarbejde uden knaster

Mange års erfaring

 

Vi tilbyder altid en gennemgang og et uforpligtende tilbud på opgaverne

Kevin Baunegaard blev selvstændig i 2007 og har derfor mange års erfaring indenfor tømrerfaget. Baunegaard sætter en stor ære i kvalitet og punktlighed og det bliver bekræftet af vores kunder. Der er ikke en deadline som Baunegaard ikke når, når først opgaven er aftalt.

Vi holder os opdateret i forhold til nye produkter og fremgangsmåder. Vi er specialister i døre, vinduer, tag og gulve med mere samt renovering af huse. Vi har igennem årene oparbejdet en rutine i hvordan vi udfører et godt stykke arbejde, samtidig med at vi værner om kundernes omgivelser. Det er dén erfaring vi kommer med.

Hos tømrerfirmaet Baunegaard ApS er en aftale altid en aftale 

Tømrerfirmaet Baunegaard ApS er placeret i Ølstykke. Tømrerfirmaet drives til dagligt af tømrermester Kevin Baunegaard der har boet hele sit liv i området. Kevin Baunegaard har mere end 20 års erfaring indenfor tømrerfaget og sætter en stor ære i kvalitet og punktlighed.

Har I en ejendom, som har brug for en kærlig hånd? så er vi en rigtig kompetent samarbejdspartner. Vi sætter pris på at lave jeres hjem, som I drømmer om.

Vi udfører

Husrenoveringer – Gulvlægning – Køkkenopsætning – Tag og facade – Garage og carporte – Forsikringsskader – Træterrasser – Lofter og indvending renovering – Udskiftning af døre og vinduer