Indhent gratis tilbud allerede idag!              +45 26 71 04 10

Indhent gratis tilbud allerede idag

+45 26 71 04 10

Om Tømrerfirmaet Baunegaard Aps

Et samarbejde uden knaster

Mange års erfaring

 

Vi tilbyder altid en gennemgang og et uforpligtende tilbud på opgaverne

Kevin Baunegaard blev selvstændig i 2007 og har derfor mange års erfaring indenfor tømrerfaget. Baunegaard sætter en stor ære i kvalitet og punktlighed og det bliver bekræftet af deres kunder. Der er ikke en deadline som Baunegaard ikke når, når de først har bekræftet opgaven.

 Vi holder os opdateret i forhold til nye produkter og fremgangsmåder. Vi er specialister i døre og vinduer samt renovering af huse. Vi har igennem årene lært hvordan vi udfører et godt stykke arbejde, samtidig med at vi værner om kundernes omgivelser, det er dén erfaring vi kommer med.

 

 

Lokalt kendskab

 

Hos tømrerfirmaet Baunegaard ApS er en aftale altid en aftale.

Tømrerfirmaet Baunegaard ApS er et lokalt firma placeret i Ølstykke. Tømrerfirmaet drives til dagligt af tømrermester Kevin Baunegaard der næsten har boet hele sit liv i området . Kevin Baunegaard har mere end 20 års erfaring indenfor tømrerfaget og sætter en stor ære i kvalitet og punktlighed.

Har I købt et hus, som har brug for en kærlig hånd ? så er vi en rigtig kompetent samarbejdspartner. Vi sætter pris på at lave jeres nye hjem, som I drømmer om.

Vi udfører

Husrenoveringer – Gulvlægning – Køkkenopsætning – Tag og facade – Garage og carporte – Forsikringsskader – Træterrasser – Lofter og indvending renovering – Udskiftning af døre og vinduer